ВИ Травел ООД предлага в сътрудничество с ветроходни клубове в северна Гърция (Кавала, Керамоти, Тасос, Ираклица и др) и в южна Гърция (Лефкада, Волос и др.) круизи с ветроходни яхти. Тези яхтени чартъри са чудесен вариант за почивка далече от шумните курорти, която дава възможност за разнообразие и посещение на различни пристанища и плажове всеки ден в зависимост от Вашето желание, както и достигане до близки и далечни острови. Това е един различен подход към познатите Ви вече острови Тасос, Лимнос, Самотраки, както и на юг - Скопелос, Скиатос, полуостровите Атон, Ситония и Касандра, островите в Йонийско море (Закинтос, Лефкада, Корфу) и много други.

Цената на вашия частен круиз с яхта в Гърция е около 300-400 евро на човек за една седмица, която включва наем на яхта, капитан, гориво, но може да варира в зависимост от сезона, маршрута и броя на хората. Тази цена е ориентировъчна при брой на хората от 6 до 8 човека. Ако вашата компания е по-голяма, ние ще осигурим две, три или повече яхти и вашата почивка може да се превърне във ветроходно състезание. Яхтените обиколки могат да бъдат дори за един ден, но ние ви препоръчваме 3 дни най-малко, а за една пълноценна почивка -  една седмица от събота до събота.

Освен почивка на яхта в Гърция, ВИ Травел ви предлага и курсове и практики по ветроходство, участие във ветроходни регати и много други вълнуващи мероприятия. Повече за вашето влечение по ветроходство може да прочетете тук.

Ви Травел разполага със собствени превозни средства, които да съберат цялата Ви компания и така няма да се налага да мислите дори за вашия транспорт до пристанището, както и намиране и заплащане на паркинг. Олганизираният транспорт може да Ви спести и придвижване по вода и да Ви позволи да тръгнете от едно място и да върнете яхтата на друго.

Моля попълнете нашата форма за бързо запитване и ние ще ви отговорим в най-кратък срок! Желаем Ви попътен вятър и много слънчеви дни край пясъчните плажове и острови!

Запитване за яхта в Гърция: