Обиколка на остров Диапорос

Остров Диапорос се намира в началото на втория ръкав от полуостров Халкидики срещу популярното селце Вурвуру. До там се стига сравнително удобно и бързо (6-7 часа). Той е един от най-посещаваните острови заради своите китни пясъчни плажове и сини лагуни, множество скални островчета, места за почивка, пикник и бивак. Изключително подходящо място за разглеждане на морските брегове, флора и фауна с шнорхел, за лов на риба с харпун (всеки желаещ да пробва е добре дошъл да ползва нашите харпуни) и за плуване.

Тридневната обиколка на острова включва една нощувка на брега при пристигането ни и една нощувка на самия остров на бивак или две нощувки на брега. Програмата ни е лежерна, имаме време да се разходим, да спираме за разглеждане и да се любуваме на девствената природа. 

Ви Травел осигурява транспорт с микробус на агенцията, каяк, гребла и др. оборудване, къмпинг оборудване, весело настроение и релакс. Колкото имаме и колкото можем осигуряваме и допълнителни глезотии - газов котлон, кафеварка, столчета, масички, чадъри и други удобства, за да имате възможност да изпитате удоволствието от къмпирането.

Екскурзията се осъществява при подходящи метеорологични условия и минимум 4-6 участника.

Запитване за каяк екскурзия остров Диапорос

Изберете предпочитани дати: