Екскурзии на ветроходна яхта лято 2021


За сезон 2021 ви предлагаме незабравимо приключение-почивка на ветроходна яхта около остров Тасос! Подарете си емоции, приключение, почивка, предизвикателство, слънце и вятър!

През лято 2021 ние ви предлагаме 4-дневни плавания около остров Тасос. Те са кратки и съобразени с динамичната обстановка, която ни сполетя. Тръгваме винаги в четвъртък (или по желание друг ден при група от минимум 6 човека) за Кавала. Още от първия ден планираме отплаване за остров Тасос и акостиране на Лименария за вечеря в любима таверна, разбира се след като спрем на спокоен залив за къпане и почивка. 

В петък сутрин след приятна закуска и кафе ни очаква ден за къпане, скачане във водата, който иска риболов, гмуркане, шнорхелинг, биринг и други занимания в заливите и крайбрежието на южния бряг на острова. Вечерта ни очаква незабравима вечеря на палубата в спокоен залив, където при подходящи метерологични условия ще останем да пренощуваме. 

На третия ден, събота, ни предстои още лежерно плаване покрай острова със спиране на 2 места за почивка, бар или плаж, за да достигнем столицата на острова - Тасос. Там ще направим разходка до античния театър и разбира се - любимата ни таверна на острова! Спим на добре защитената марина.

На четвъртия ден, неделя, ни предстои двучасов преход до Кавала, където след напускане на яхтата и приятен обяд в Кавала отпътуваме за България.

Цена 280 Евро на възрастен и 200 Евро за деца до 15 г. включително.

Цената включва: транспорт с комфортен климатизиран микробус на агенцията, наем на ветроходна яхта за периода, финално почистване, шкипер (капитан), гориво за яхтата, храна и напитки на борда.

Важно! Можем да ви направим застраховка Отмяна на пътуването, включително и поради ковид, на цена около 25 лв/човек.

Програмата и плаванията са изключително зависими от метеорологичните условия и подлежат на промяна или дори анулация в последния момент, въпреки че са планирани в добрия летен сезон.

В случай на нужда от PCR тест за влизане в Гърция/България, ви предлагаме отстъпка 20% за PCR тестове за наши клиенти.


Дати на отпътувнае: 

01-04 юли 2021

08-11 юли 2021

29.07 - 01.08.2021

05-08 август 2021

12-15 август 2021

Моля попълнете нашата форма за бързо запитване и ние ще ви отговорим в най-кратък срок! Желаем Ви попътен вятър и много слънчеви дни край пясъчните плажове и острови!

Запитване за екскурзия на яхта в Гърция: