Екскурзия в експедиционен стил Ситония

Навярно повечето от Вас вече познават красивия полуостров Ситония или т.н. среден ръкав на Халкидики, но едва ли мнозина са се радвали на красивото му крайбрежие от морето. По време на тези 3 или 4-дневни експедиции Ви предоставяме чудесната възможност да гребете всеки ден от едно място до друго, с преспиване на различни места - на къмпинг или на див плаж. Ще усетите удоволствието от свободата да избираме къде да пренощуваме, да спираме за по фрапе или бира на някой от многобройните бийй барове или пък да отидем на таверна с каяк...

От Вурвуру до Порто Куфо ще изминем приблизително 60 км, с две думи гребането ще заема основна част от деня, особено при насрещен вятър, но многобройните самотни плажове, барове и къмпинги ще ни дават постоянно възможност за почивка.

От Вурвуру до Сарти разстоянието е значително по-малко, около 30-35 км, които ще ни дават много възможности за спиране, почивки, кафе и бира паузи, както и дълги вечери в таверната.

Ви Травел осигурява транспорт с микробус на агенцията, каяк, гребла и др. оборудване, къмпинг оборудване, весело настроение и активна почивка на различно място всеки ден.

Експедиция 4 дни от 28 до 31 май 2015 включително: цена 290 лв. на човек.

Експедиция 3 дни от 4 до 6 септември 2015 включително: цена 240 лева на човек.

Всяка експедиция може да се организира и в други периоди при минимална група от 6 човека.

Запитване за каяк експедиция Ситония

Интересувам се от каяк експедиция: