Каяк уикенд в Родопите - яз. Беглик и яз. Широка поляна

Тръгваме в петък сутрин или в късния следобед от София според желанието на участниците. След пристигането на язовир Беглика ще разпънем палатков лагер в резерват Чатъма, откъдето можем да гребем до чудните острови в язовира. Преди да спретнем едно сочно барбекю на огън, по желание на групата може да се наемат велосипеди и да си направим и една чудесна вело или пешеходна разходка в района.

На следващия ден (събота) сутринта ще гребем с каяците в язовира. На големия остров ще спрем за почивка и за разходка. Ще си спретнем чудесен пикник, след което се връщаме към лагера в Чатъма.Късния следобед остава време за разходка или колоездене в района.

На следващата сутрин (неделя) събираме бивака и се придвижваме с буса до язовир Широка поляна, който е изключително живописен със своите заливи и ръкави.  Вечерта се прибираме в София.

Цена 150 лева на човек. Екскурзията се осъществява при подходящи метеорологични условия и минимум 6 участника. Настоящата екскурзия може да се организира по всяко едно време от юли до августпри наличие на минимум 6 участника.

Запитване за каяк екскурзия яз. Беглик и Широка поляна

Желая да се запиша за уикенд с каяк на язовир Беглик и язовир Широка поляна: