Ви Травел ООД отдава каяци на немската Prijon и други под наем за Вашия уикенд или почивка. Те са напълно окомплектовани, стабилни и здрави. С тях можете да правите разходки покрай брега в морето и язовира, подходящи са за морски вълни и дълги преходи и се управляват без проблем и от начинаещи. 

1. Двуместен каяк Prijon Cruiser ІІ. Каякът е предназначен за начинаещи и средно напреднали. Характеризира се с с голяма устойчивост, здравина, простор и удобство за по-едри хора. Идеален избор за семейни забавления. Произведен в Германия.

Уикенд цена /петък - неделя/: 100лв.

Наем за 1 ден /минимум 3 дни/: 45лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 5 дни/: 40лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 8 дни/: 30лв/ден

Цената е за каяк със следното оборудване: рул (кормилно управление с педали), шприцки (защитават от влизане на вода в кокпита), спасителни жилетки, гребла, седалки.

2. Едноместен каяк Prijon Seyak HV. Нов модел каяк за средно и много напреднали, характеризира се с голям обем, удобство и дължина от 520см, която предопределя бързината и лекотата на този успешно наложил се модел. Подходящ за гребци от 80 до 110кг. Гарантирано удоволствие. Произведен в Германия.

Уикенд цена /петък - неделя/: 120лв.

Наем за 1 ден /минимум 2 дни/: 45лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 5 дни/: 40лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 8 дни/: 35лв/ден

Цената е за каяк със следното оборудване: рул (кормилно управление с педали), шприцка (защитават от влизане на вода в кокпита), спасителна жилетка, гребло, седалка.


Допълнително може да ползвате:

- каяк багажник, колани за връзване и напречни греди, подходящи за повечето автомобили с надлъжни греди. Цена по договаряне в зависимост от периода и автомобила.

- количка за по-лесно придвижване на каяка. Цена уикенд 10лв. Цена седмица: 20лв.

Условия за наемане на каяк от Ви Травел ООД:

1. Наемателят приема и предава каяка и оборудването в изчистен вид от посочен от Ви Травел адрес в град София. Предлагаме и доставка до други населени места в България срещу допълнително заплащане и при предварително заплащане на капаро в размер на минимум 30% от наемната цена.

2. При наемането Наемателят подписва Договор за наем и удостоверява с подписа си, че е запознат с условията и рисковете, свързани с използването на наетото оборудване във вода и предоставя доброволно данните от личната си карта.

3. Наемателят е длъжен да предостави и една сметка или фактура за комунални услуги (ток, вода, ТЕЦ) от която са видни името и адресът на местоживеене. Може да бъде и в електронен вариант.

4. При наемането Наемателят плаща депозит в размер на 800 лв (в брой или блокирани по карта) за оборудването, който следва да бъде върнат от Наемодателя в случай, че оборудването бъде върнато без щети и липси, установени с приемо-предавателен протокол.

5. Наемателят носи пълна отговорност загуби, липси и щети по наетото оборудване и е длъжен да го заплати в пълен размер по актулани цени към датата на наемането му.

Запитване за каяк под наем