"ВИ Травел" ООД OФИС:

ул. Неофит Рилски 28, София, България 

Teл./Факс: +359 2 989 5969

E-mail: info@vtravel.bg

Мобилен: +359 896 865 800

Skype: v_travel

Турове и трансфери: www.vtravel.bg

ВИ Травел ООД е създадена през 2005 година в София. Вече 8 години ние се трудим неуморно да предлагаме качествени туристически услуги както на чужденци, които посещават България, така и на българи, които търсят нестандартна почивка, круиз или преживяване на вода.

С нашия нов проект за лодки, яхти, круизи, каяк приключения, въплътени в нашия сайт (www.BoatsAndCruises.com) ще се опитаме да разширим мирогледа Ви за прекарване на почивка на плажа или край басейна. Ще се опитаме да Ви убедим, че една седмица на яхта може да струва и по-евтино от една седмица в Турция, че круизите в Средиземно море вече са достъпни и за българи и че язовирите в България предлагат страхотни възможности за ветроходство, разходка с малка лодка с извънбордов двигател, каяк уикенди, уейкборд и много други. Ще се опитаме да Ви предложим и достъпни средства под наем за Вашите почивки и уикенди на вода - каяк под наем, лодка с извънбордов двигател под наем (подходяща за риболов или просто разходка), надуваем каяк под наем, или просто да Ви дадем съвет къде най-добре да прекарате почивката си на вода в България или в Гърция.

ВИ Травел ООД е лицензиран ТО с лиценз РК 01-6936 и лицензиран превозвач за международен транспорт. Доверете ни се!

Ние се намираме на ул. Неофит Рилски 28 в София (Ви Травел ООД). Телефон: +359 2 989 5969. Е-мейл: info@vtravel.bg. Мобилен: +359 896 865 800.

Форма за контакт с ВИ Травел: