Ви Травел ООД отдава детски уиндсърф под наем. Той е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Сърфът е подходящ за деца от 8 до 18 години. 

Дъска 106 литра, супер лека, включва финка, но без шверт. Платно 3 квадратни метра, ригът и платното се прибират в калъф и не заемат място. Сърфът е лек и компактен, влиза в повечето коли ако се свали облегалката на предната седалка.

Уинсърфът е идеален избор за чудесно прекарване на вашето дете. Идеален избор за семейни забавления.

Уикенд цена /петък - неделя/: 90лв.

Наем за 1 ден /минимум 3 дни/: 40 лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 5 дни/: 35 лв/ден

Наем за 1 ден /минимум 8 дни/: 30 лв/ден

Цената е за каяк със следното оборудване: рул (кормилно управление с педали), шприцки (защитават от влизане на вода в кокпита), спасителни жилетки, гребла, седалки.

Допълнително може да ползвате:

Универсални напречни греди, подходящи за повечето автомобили с надлъжни греди. Цена комплект уикенд 20лв, седмица 40лв.

Условия за наемане на каяк от Ви Травел ООД:

1. Наемателят приема и предава сърфа и оборудването в изчистен вид от посочен от Ви Травел адрес в град София. Предлагаме и доставка до други населени места в България срещу допълнително заплащане и при предварително заплащане на капаро в размер на минимум 30% от наемната цена.

2. При наемането Наемателят подписва Договор за наем и удостоверява с подписа си, че е запознат с условията и рисковете, свързани с използването на наетото оборудване във вода и предоставя доброволно данните от личната си карта.

3. При наемането Наемателят плаща депозит в размер на 400 лв (в брой или блокирани по карта) за оборудването, който следва да бъде върнат от Наемодателя в случай, че оборудването бъде върнато без щети и липси, установени с приемо-предавателен протокол.

5. Наемателят носи пълна отговорност загуби, липси и щети по наетото оборудване и е длъжен да го заплати в пълен размер по актулани цени към датата на наемането му.

Запитване за уиндсърф под наем: